UŽIVO RASKRINKAVANJE! Kuma Milena Kačavenda donela Zvezdanova ZATVORSKA PISMA Ani: Ovo je ostavljeno za “ne daj Bože“ 

Milena Kačavenda, kuma učesnice „Zadruge“ Ane Ćurčić, uživo u program je donela tucu zatvorskih pisama Zvezdana Slavnića.

Ona je sve stavila na sto, pa otkrila kakve dokaze ima kod sebe:

– To su pisma Zvezdana Glavnića iz zatvora, upućena mojoj kumi. Sada me svi hejtuju da nisam kuma, eto, nisam kuma, drugarica sam… Šta menja stvar?! Je l’ smo možda nas dve u vezi?! Ta pisma stoje kod mene, dokumentacija Slavice Glavnić. Sve je ostavljeno za slučaj „ne daj ti Bože“. Taj slučaj je došao, sada kuma grebe – započela je ona, a potom otkrila šta se tu nalazi.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Amidži šou

– Nisam znala da je mister Glavnić vrlo rečit. Pola zatvora je pisalo ova pisma, obeležavalo stranice… Čitala sam do pet ujutro, posle odustala. Da ne bi rekao neko da nešto mutim, ja sam donela, pa izvucite. Obećanja raznorazna, žaljenja što ju je tukao i maltretirao…

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Amidži šou

Kako kaže, uvek će biti uz kumu Anu.

– Branim je do kraja, Glavnić je jeo moje motane sarme, a to ima cenu. Sada smo na 40 odsto, zahuhtava se – kaže Milena, koja nije najzadovoljnija Aninim ponašanjem u „Zadruzi“.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Amidži šou

– Da se držala onoga… Do njenog ulaska u „Zadrugu“ nisam znala kolika je žrtva, koliki je njen strah. Znala sam da ga ima, ali da ima toliki strah… Ana je probleme gurala pod tepih, bila je situacija kada je kuma nindža uletala sa sekirama i noževima. Ana je mnoge stvari prekrivala, gurala pod tepih. Nije bila svesna da je ozbiljna žrtva, njega je prikrivala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare