ŠOK! ZVEZDAN OTKRIO KOLIKI MU JE HONORAR! Ana Ćurčić nedeljno uzima 2.700 €, a Slavnić se za SITAN novac blamira! OSTAĆE KOKUZ

Zadrugari su birali najvećeg foliranta među njima, a Zvezdan se uplašio da će to biti upravo on i kladio se na to da je ona koja se najviše pretvara njegova devojka Anđela. On je čak na opkladu stavio i svoj nedeljni honorar i tom prilikom otkrio tačnu cifru koju dobija.

Najvećeg foliranta birali su gledaoci, a zadrugari su davali svoje mišljenje, te je voditeljka Ivana Šopić najpre podigla Anu Ćurčić koja je imala šta da kaže:

– Jao, Ivana ovo je mač sa dve oštrice. Pošto si mene podigla verovatno da su izglasani ili Zvezdan ili Anđela… – prokomentarisala je Ana.

– Pa ipak Zvezdan, za nijansu – rekla je ona.

Nakon što se izređalo nekoliko zadrugara koji su dali svoj sud o ovoj temi, oglasili su se i Zvezdan i Anđela, koji su od cele priče napravili šalu.

– Ivana, pomozi im kaži da nisam ja, vidiš da im je teško – govorio je Zvezdan sa osmehom.

– Ja mislim da sam ja! – vikala je Anđela, takođe, smejući se, kao da iščekuje neku zaista laskavu titulu.

A onda je Slavnić rešio da se kladi:

– Ja dajem nedeljni honorar da nisam ja – dodao je Zvezdan.

Anđela je, potom, iznela svoju teoriju zbog čega nema šanse da je ona najveći folirant:

– S obzirom na to da sam ja bila na drugom mestu kada je bilo glasanje za najiskreniju osobu u kući, nije mi logično da sam ja. Ali su možda u nekim drugim odnosima to prepoznali… – pričala je Anđela, a Zvezdan ju je onda prekinuo otkrićem o tome koliki je njegov honorar:

– Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja – govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

Ova Zvezdanova rečenica je podelila publiku. Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više od 350 evra, drugi smatraju da mu je „i to mnogo“.

„Zveknuti nije zaslužio ni 3 dinara, a ne 350 evra nedeljno“, „Kakav jadnik, busa se mesecima da je neka muškarčina sa velikim honorarom, a on uzima samo 350 evra“, „Ma ljudi nema šanse, veći mu je honorar, vidite da se i Ivana Šopić nasmejala“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, njegova bivša partnerka Ana Ćurčić, koja je ušla pošto ju je Zvezdan Slavnić ostavio javno zbog 22 godine mlađe Anđele Đuričić, u rijaliti je ušla sa navodno nedeljnim honorarom od 2.700 evra.

Budući da je bivši robijaš često kažnjavan zbog nasilja, kad mu se odbiju honorari, izaći će kokuz.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare