KAKO OVA ŽENA I DALJE FUNKCIONIŠE?! Svi zabrinuti za Teu Taurović, isplivala neverovatna informacija o njoj! 

Pevačica Tea Tairović redovno je viđena na aerodromu kada se vraća s nastupa, a sada se saznalo da je u proteklih godinu dana imala čak 250 tezgi i svi su se najpre šokirali, a potom i zabrinuli za njeno zdravlje.

U proteklom periodu često su se mogle pročitati vesti o njenom privođenju u inostranstvu, a kako se spekulisalo razlog je bio taj što je pevačica zaustavljena sa velikom količinom novca koju je zaradila na nastupima. 

Tea je poznata i kao „kraljica bakšiša“, a sada je na drištvenoj mreži Tviter otkriveno i koliko je nastupa imala ove godine i svi su se iznenadili:

– Tea Tairović u 2022. godini imala preko 250 nastupa ja ne znam kako ta žena još uvek funkcioniše- glasio je jedan od tvitova, a onda su usledili komentari:“Sve je zaslužila“, „1.500.000 evra u kešu eoporezovano. Eto kako“ – komentarisali su nadruštvenoj mreži. 

Pevačica je progovorila o obavezama i otkrila da joj ni malo nije lako. 

– U velikim sam pripremama, umorna sam, iscrpljenja. Pripremam album, koncert na Tašmajdanu i usput radim. Nadam se da će se to sve na kraju isplatiti. Kad god sam pod velikim pritiskom, bolje sam organizovana. Biće i bržih i sporijih pesama, kao i numera po kojima sam prepoznatljiva – rekla je nedavno Tea.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare