„SUSPENDUJTE GA 10 MEČEVA“ – BRITANSKI NOVINAR ŽESTOKO OPLEO PO SRBINU! Zahteva žestoku kaznu za Mitrovića: To je NEOPROSTIVO!

Kit Heket, nekadašnji sudija a sada novinar uglednog britanskog „Telegrafa“, javno je apelovao na disciplinske organe da žestoko kazne srpskog napadača Aleksandra Mitrovića zbog ispada na meču sa Junajtedom.

Podsetimo, Mitrović je na utakmici četvrtfinala FA kupa dobio crveni karton, pošto je u 72. minutu odgurnuo sudiju Krisa Kavana, piše Kurir. Naime, nakon konsultacija sa VAR sobom, sudija je dao crveni karton Vilijanu zbog igranja rukom na gol liniji i dosudio jedanaesterac u korist Junajteda. To se nimalo nije dopalo Mitroviću koji je izuzetno burno reagovao. Srpskom golgeteru pao je mrak na oči, uneo se sudiji u lice, čak ga je i odgurnuo, pa su saigrači morali da ga smiruju.

Njegovo ponašanje izazvalo je neviđenu buru na Ostrvu, a najoštriji prema Srbinu bio je upravo Heket koji smatra da je zbog svog ponašanja zaslužio žestoku kaznu.

„Aleksandra Mitrovića čeka teška kazna – zaslužuje kaznu od 10 utakmica“ naslov je teksta koji je za „Telegraf“ napisao Heket.

On smatra da je to što je Srbin učinio na meču „neoprostivo“.

„FA mora da kazni Aleksandra Mitrovića sa minimum 10 utakmica zabrane igranja zbog njegovih postupaka na Old Trafordu. Ne mogu da shvatim šta mu je prolazilo kroz glavu i upravljačko telo mora da preduzme snažnu i odlučnu akciju“, poručio je Britanac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare