ZBOG OVOGA JE LAZIĆ SKRIVAO OD JAVNOSTI VENČANJE SA KAĆOM! Pevaču svega preko glave: Posle MOJE NESREĆE nemam više toliko snage

Folker Darko Lazić progovorio je o opštinskom venčanju sa Katarinom, kao i njihovim planovima, a otkrio je i zbog čega je morao da proredi nastupe, kao i kojoj estetskoj korekciji će se podvrgnuti.

– Kaća i ja smo se venčali opštinski, ako Bog da biće i crkveno i svadba. Hteo sam da zadržim svoj privatni život za sebe. Preko glave mi je nekih stvari – rekao je Lazić, a onda progovorio o poslovnim poduhvatima, ali i priznao kojoj će se estetkoj korekciji podvrgnuti.


– Snimio sam četiri nova spota, hteo sam nešto malo drugačije. Ja inače mrzim da snimam spotove, ali sam našao toliko dobre pesme… Idem da zatežem malo kosu, trudim se koliko mogu sa treningom i shranom, ali ne mogu taj višak koće da skinem, hoću da izgledam savršeno – kaže pevač i otkriva da je bio prinuđen da smanji broj nastupa po svadbama.

– Posle moje nesreće nemam toliko snage da nastupam i stojim ceo dan na svadbi. Izbegavam o. Nedostaje mi to, ali nemam više snage – poručio je Darko.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare