TAKI UPUTIO JAVNI APEL! Pokušava na sve načine da razdvoji ćerku od Cara: Dajem veliku svotu novca za onog ko…

Otac Maje Marinković, Radimir Marinković Taki, ogorčen je pomirenjem svoje jedinice sa Filipom Carem, tako da je sada odlučio da ih razdvoji na bilo koji način, a spreman je čak da uloži i velike svote novca kako bi realizovao svoju zamisao.

Maja Marinković i Filip Car su obnovili svoju ljubavnu romansu nakon što ju je on ostavio zbog Aleksandre Nikolić. To njihovo pomirenje skupo je koštalo Maju, jer je u naletu ljubomore udarila Milicu Veselinović koja je pokušala da se približi Filipu, pa je zbog toga i kažnjena od strane produkcije.

Tim povodom se oglasio Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji je spreman dati veliku svotu novca onome ko uspe da razdvoji Maju i Cara, kojeg ne priznaje za zeta.  

– Daleko bilo da je bivši zet. Dajem veliku svotu novca za onog ko će da rastavi Maju i Filipa. Pozivam sve vidovnjake, astro i sve slične ljude da se jave – nasmejao se Taki i dodao:


– Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksolodira. Bacila je 15.000 eura u vodu
 – izjavio je Taki.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare