MOŽE LI MITROVIĆ KONAČNO DA POSTIGNE GOL NA „TEATRU SNOVA“?! Srpski as od prvog minuta NAPADA „Crvene đavole“, Lukić na klupi! 

 

Danas od 17:30, fudbaleri Mančester junajteda ugostiće ekipu Fulama u utakmici četvrtfinala FA Kupa.

Od prvog minuta na terenu će se naći srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji još uvek nije postigao pogodak na „Old Trafordu“, ali navijači Fulama veruju da će se to desiti baš danas.

Pred ovu utakmicu, trener Mančestera, Erik ten Hag rekao je da je napad Fulama odličan, a u prvi plan istakao je Andreasa Pereiru i Aleksandra Mitrovića.

– Srećan sam zbog Andreasa. Radili smo kratko zajedno u PSV-u, pre nego što je on prešao u Mančester. Igra standardno, mislim da mu je prelazak u Fulamu bio dobar korak. Razvio je dobro partnerstvo sa Mitrovićem, mada moram da kažem da je čitav tim Fulama dobro napravljen i visoko je plasiran u Premijer ligi. Palinja je ogroman faktor za njih u defanzivi. Organizuje vezni red veoma dobro, povezuje odbranu i napad i preseca protivniku veliki broj napada. Kao što sam rekao, ceo tim Fulama je dobro postavljen i ume da odigra sjajno – rekao je Ten Hag.

Podsetimo, fudbaleri Mančestera i Fulama su odmerili snage u 16. kolu Premijer lige kada je tim sa „Old Traforda“ pogotkom Garnača u sudijskoj nadoknadi došao do bitne pobede.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare