ZBOG JEDNE FOTKE NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU NASTAO JE MUK Ko je čovek koji je uznemirio Miljkovića? Usledila momentalna reakcija 

U Specijalnom sudu u Beogradu tokom jučerašnjeg dana nastavljeno je ispitivanje svedoka saradnika u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem, otmice i silovanje, Bojana Hrvatina.

U sudnici je u jednom trenutku prikazan set fotografija koje je sačinila policija, ali je navedeno da je sa policijom prisutan i optuženi Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku.

U tom trenutku, Marko Miljković je zatražio da se proveri gde je tog 18.jula bio Draganić, kada su nastale pomenute fotografije.

Međutim, sada se nameće pitanje ko je Vlade Draganić za kojeg se ranije spekulisalo da se i on nudio za svedoka saradnika, ali da taj status nije dobio.

Draganić je, inače, vlasnik kuće u Ritopeku u kojoj je, kako se tvrdi optužnicom Specijalnog tužilaštva, Belivukova ekipa u tajnoj prostorijilikvidirala svoje protivnike ili one koji su im se ozbiljno zamerili, a potom na stravične načine uništavali tragove i njihova tela.

Sve to su slikali i slali preko aplikacije „Skaj“, koju su stručnjaci u inostranstvu uspeli da otvore, pa su policija i tužilaštvo tako u ruke dobili dragocene dokaze protiv ovog, pokazalo se, izuzetno surovog kriminalnog klana.

Takođe, kako se ranije spekulisalo, Draganić je nakon hapšenja pre godinu i po bio u ozbiljnoj depresiji. U pritvoru, navodno, nije hteo da izlazi iz ćelije, odbijao je obroke i smršao je tridesetak kilograma.

U međuvremenu, procurila je informacija da se godinama bavio reketiranje i zelenašenjem, te je tako stekao posed koji ima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare