TUGA Prabaka sa Alchajmerom ostavila otvorena vrata, brat i sestra blizanci (1) ušli u bazen i UDAVILI SE: Izbezumljena majka bezuspešno pokušala da ih oživi 

Blizanci u dobi od samo 18 meseci udavili su se u bazenu u porodičnoj vili nakon što je njihova prabaka sa Alchajmerom ostavila otvorena vrata.

Loklin i Loreli Kalazo pronađeni su u četvrtak na dnu mutne vode u kući svojih roditelja u Oklahoma Sitiju vrednoj 565.000 dolara.

Njihova majka Dženi Kalazo (37) prva je videla decu u bazenu, a vatrogasci Oklahoma Sitija videli su je kako primenjuje reanimaciju kada su stigli na lice mesta.

Kalazo ima šestoro dece sa mužem Sonijem (42), direktorom marketinga, a u kući je živela i njena baka. 

Rođak porodice tvrdi da je Dženina baka, koja ima Alchajmerovu bolest, ostavila zadnja vrata otvorena, što je omogućilo blizancima da pristupe bazenu. Dodali su: „Molite se za braću i sestre blizanaca i svu našu porodicu.“

Mališani su pronađeni u bazenu kuće u naselju Koblston oko 10.45 ujutro, a potvrđeno je da su mrtvi u 13 sati.

Snimci kuće iz vazduha pokazuju bazen ispunjen tamnozelenom vodom, očigledno kao rezultat gustih algi.

Policija je pokrenula istragu o smrti, ali je dodala da se čini da nije kriminalne prirode, piše Blic.

Samo nekoliko dana pre tragičnog incidenta, majka je postavila slike blizanaca ispred imanja sa natpisom „Samo želim da se igram napolju“.

GoFundMe je uspostavljen da pomogne porodici oko troškova nakon smrti mališana i do sada je prikupio 5.000 dolara, cilj je 7.500 dolara.

„Ove prelepe bebe su nam prerano oduzete. Sve što možete da date da pomognete oko troškova bilo bi veoma cenjeno. Cenimo svačiju ljubav i podršku“, stoji u opisu na stranici GoFundMe.

Vatrogasna služba Oklahoma Sitija saopštila je da nije sigurna koliko dugo su mališani bili u bazenu.

Komšije su opisali da su videli kako je izbezumljena majka ušla u zadnji deo vozila hitne pomoći dok su se bolničari borili da spasu mališane.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare