„BUDE SVAKAKVIH KOMENTARA, NORMALNIH, RUŽNIH“ Aleksandra Prijović dolazi u svoj rodni grad: „Kada neko postane mega zvezda retko se seti odakle je sve to počelo“ 

Pevačica Aleksandra Prijović rođena je u Belom Manastiru u Hrvatskoj u koji dolazi kad god joj to obaveze dozvoljavaju. Sugrađani sa ponosom govore o njoj jer nije zaboravila odakle je.

Aleksandra Prijović je u Belom Manastiru pohađala osnovnu i srednju školu, a sa ekipom emisije „Metar moga sela“ u obilazak rodnog mesta pevačice u kom joj majka i danas živi krenula je i mama Borka.

Ipak, đaci koje smo zatekli ispred znali su da nam kažu ko je popularna pevačica koja je tu školu završila.

– Aleksandra Prijović, znamo, kako ne.

Zatekli smo i nekoga ko se seća Aleksandre iz školskih dana:

– Veliki uspeh i stvarno nas svugde predstavlja. Bez obzira na uspeh i sve što je postigla u životu da se ipak seti svog kraja i odakle je, to je, ja mislim, jedna od najlepših stvari.

Aleksandra se kada dođe u Beli Manastir, ponaša kao i svi drugi, opuštena je i prirodna, kažu oni koji imaju priliku da je vide.

– Uvek je bila fer i dobro dete, što bi rekli. Sećam je se kada je bila mala. Ponosan sam, kako ne, to je za naš grad i za nas Belomanastirce sasvim okej. Mi smo ponosni što nije zaboravila odakle je.

Na pitanje kako je komentarišu u rodnom gradu sugrađanin kod smo zatekli u bašti poslastičarnice kaže:

– Bude svakakvih komentara, normalnih, ružnih, na žalost takvo je vreme došlo da bude više ružnih komentara ali to nju ne remeti, naravno.

Postoji i jedno mesto koje Aleksandra ne zaobilazi kada je u rodnom gradu, a to je poslatičarnica u koju je dolazila i kada je bila mlađa, a otkrili su nam šta je tom prilikom najviše volela da jede.

– Sladoled je oduvek najviše volela da jede. Ona je godište moje sestre oni su ta generacija koja je uživala u sladoledu. Aleksandra je uvek bila draga kao dete, oni su svi kao porodica super tako da mogu samo lepo da pričam o njima. Inače, kada neko postane mega zvezda retko ko se seti odakle je sve to počelo, tako da samo reči hvale za Aleksandru – kažu nam u poslastičarnici.

U Belom Manastiru kažu da se nije promenila, da ne glumi zvezdu i da se ponaša baš kao i svi ostali sugrađani.

– Ma super se ponaša, opušteno, poslednji put kad je bila jela je neki kolač i slikala se i postavila tu fotografiju na Instagramu, ma za dva minuta, imala je 15-20 hiljada lajkova, mi smo se šokirali – kažu nam korz smeh u poslastičarnici u kojoj su imali i poruku za popularnu pevačicu:

Samo tako nastavi i to je to. Svako dorbo u budućem radu. 

Šta smo još sve saznali o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović u njenom rodnom Belom Manastiru koji se nalazi u Hrvatskoj, ali i u selu u kom joj žive baka i deka i u koje i danas voli da dolazi saznajte u emisiji „Metar moga sela“ koja se emituje subotom u 16 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115. Ukoliko propustite emisiju reprizu iste možete gledati u nedelju u 11.25 h ili u ponedeljak u 10.15 h.

UDARNA VEST.rsShare
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare