UDARNA VEST! Saslušani svedoci jezivog sudara dva BMW u Beogradu, Denis vozio 100 na sat, Džemo nastradao

U tužilaštvu je danas saslušano troje svedoka u slučaju teške saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu kada je nastradao Džemo K. (37), saznaje „Telegraf.rs“.

On je bio za volanom BMW kada se direktno sudario sa drugim automobilom kojim je upravljao Denis S. (23). Džemo je u teškom stanju primljen u Urgentni centar gde je preminio nekoliko sati kasnije.

Denis se tereti da je nakon nesreće pobegao i nije pružio pomoć povređenima. Kako je „Telegaraf.rs“ objavio Denis je vozio više od 100 kilometara na sat.

Danas su pred tužiocem saslušani Denisova rođena sestra, njena drugarica i njegov drug. Nezvanično, oni su izjavili da je Denis bio u teškom stanju i da „nije znao gde se nalazi“. Njegov drug je potvrdio da ga je pozvao i rekao da dođe po njega jer imao nesreću, da ga je odvezao u privatni kliniku, a zatim i u Urgentni centar.

– Mogu samo da potvrdim da je bilo saslušanje. O tome šta su izneli svedoci ne mogu da govorim jer je istraga u toku- kratko je rekao Bojan Ječmenića, Denisov advokat.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila 12. februara ove godine, kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Nezvanično, u trenutku nesreće Denis je bio pod dejstvom alkohola i narkotika. On ima jednu presudu prekršajnog suda i 20 prekršanih naloga.

U trenutku nesreće Denis je vozio automobil, a imao je zabranu upravljanjem vozilom.

Dan nakon nesreće na društvenim mrežama pojavio se snimak trenutka silovitog sudara na Zrenjaninskom putu. Na snimku se vidi kako automobil, koji se kreće velikom brzinom, udara u drugi.

Odbrana

Kako smo ranije objavili, Denis je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekao da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je „bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća“.

– Denis je rekao da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen. Pritvor mu je određen zbog uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti delo – kaže za „Telegraf.rs“ Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare