OKONČANA DRAMA U UŽICU: Muškarac skočio sa gelendera unutar zgrade, u teškom stanju prevezen u bolnicu

Muškarac starosti oko 70 godina, koji je pretio da skoči jutros od 9 sati u unutrašnjosti petnaestosprtnice u Užicu skočio je, ali je pao na mrežu koja stoji između 8. i 9. sprata.

U teškom stanju je prevezen u bolnici. Stanari zgrade kažu da taj muškarac nije stanar te zgrade.

– Stajao je na gelenderu. Pokušao sam da pričam sa njim, ali je samo zurio u jednu tačku. Povukao sam se, a onda je došao pregovorač. Međutim, ipak dva i po sata skočio je. Pao je na mrežu između 8. i 9. sprata – kaže predsednik saveta stanara zgrade.

Odmah po padu hitna pomoć je došla i reanimirali su ga. Mušakarac je živ, ali u teškom stanju.

Stanari dodaju da je ta mreža postavljena kada je pre nekoliko godina sa istog mesta skočila žena sa detetom, ali tada nije bilo mreže.

Okupljeni pričaju da je taj čovek pokušao pre pola godine da se ubije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare