„OD SVIH NAS LJUBAVNICA, ANĐELA SE NAJVIŠE PONIZILA“ Kristina Spalević osula nikad žešću paljbu po Anđeli Đuričić

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica i supruga Kristijana Golubovića prokomentarisala je aktuelna dešavanja u „Zadruzi“ i otkrila šta misli o ljubavnom trouglu koji šokira naciju mesecima.

– Je l’ mogu da krenem od Anđele, jer je ona po ulozi u stvari najbliža meni u Zadruzi? Ja mislim da se niko nikada u rijalitiju ponizio kao ona. Kristijan koliko je mene psovao i vređao, nikada nisam mislila da ću ostati sa njim. Ja sam kod njega pored idiotskog jezika videla ljubav. I sam ostanak sa nekim kada te izvređa je katastrofa. Zvezdan je isključivo zaljubljen u sebe, ja mislim da on samo voli Moku. Mislim da se Anđela od svih nas ljubavnica najviše ponizila. Ono ljubljenje stopala katastrofa. Moram da je pohvalim za strpljenje koje je dugo imala da ne odgovori Ani, realno šta ona ima toliko sa Anđelom, ima sa svojim mužem – kazala je Kristina u emisiji „Pitam za druga“ na Red televiziji, prenosi Kurir.

Podsetimo, Kristina je uplovila u emotivnu vezu sa Kristijanom Golubovićem u „Zadruzi 4“ kada je i on prevario svoju dugogodišnju suprugu Ivanu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare