DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART: Bika očekuje napet dan, Vagu idealno vreme za flert

OVAN

Odlično uspevate da se organizujete i raspodelite obaveze. Istina je da je prisutna mala nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu i inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

BIK

Iako to niste očekivali, dan će biti dosta napet i ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da prebaci na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, i to najbolje u društvu osobe za koju ste vezani.

BLIZANCI

Iako ćete zbog nekih situacija u poslu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste želeli – veliki usponi i padovi u raspoloženju.

RAK

Iako uz više truda nego inače, uspevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas nervirati postupci kolega. U popodnevnim satima je naglašen umor i istrošenost i verovatno će vam najviše prijati da se odmorite.

LAV

Dan odličan da polako privodite kraju poslovne projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Saradnici su spremni da vam izađu u susret po nekim pitanjima. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju i primećujete da ste u centru pažnje.

DEVICA

Dan kada bis trebalo da zatvorite jedno poglavlje i počnete da razmišljate o novim obavezama i projektima. Vaši planovi za zajednički provedeno vreme sa voljenom osobom mogu se izjaloviti zbog obostranog umora ili previše obaveza.

VAGA

Dobro raspoloženje, prava energija i uglavnom ćete uspevati da bez problema obavite sve poslove. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Iako ste dosta nervozni i napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak i kvalitet kontakta sa saradnicima. Nervoza dolazi od velikog nezadovoljstva. Imate osećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.

STRELAC

Danas uspevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podeliti ideje i predloge i  koje su spremne da vas podrže. Sa onima sa kojima ne možete pronaći zajednički jezik – i ne širite priču. U emotivnom segmentu – strasno veče.

JARAC

Napravite dobar koncept, pripremite se i spremite da obavite bitne razgovore. Ako vam dogovor sa saradnikom bude odložen – nije smak sveta, sutra će vas po ovom pitanju pratiti sreća. U emotivnom segmentu – neko vas žestoko privlači.

VODOLIJA

Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju i u čijem prisustvu ste uvek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira – verovatno će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.

RIBE

Mogućnost za tajni dogovor sa poslovnim partnerom ili nekim od bitnijih saradnika. Možete se predstaviti u najboljem svetlu, ali ne dozvolite da vam nervoza pokvari nastup. Prijaće vam češći i zanimljiviji kontakt sa simpatijom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare