Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Efes – Partizan u Evroligi

Košarkaši Partizana imaju pred sobom jedan od najvažnijih mečeva u , pošto će u okviru 29. kola igrati protiv Efesa u Turskoj, u meču 29. kola. Ovaj duel je ujedno i derbi koji bi mogao u dobroj meri da odluči ko će se naći u TOP 8 fazi.

Meč ove dve ekipe je na programu s početkom od 19 časova i 30 minuta, a direktan prenos ovog duela možete pratiti na prvom kanalu Sport kluba.

Ovo je ujedno i drugi meč ove dve ekipe, pošto je u prethodnom duelu slavio Partizan u Beogradu, kada je Naneli svojom trojkom na nešto manje od minut do kraja doneo prednost svom timu, koju su i sačuvali do samog kraja.

Ono što ne odgovara Partizanu jeste to da su u Efesu svi spremni za meč, čak i Šejn Larkin i Vasilije Micić, a i činjenica da je turska ekipa slavila protiv Real Madrida u prethodnom meču, u zaostalom kolu, dodatno komplikuje situaciju.

Ipak, ono što može da da vetar u leđa crno-belima jeste i to da su slavili protiv Crvene zvezde sa 92:81 u večitom derbiju, te su tako zaposeli na prvo mesto u ABA ligi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare