UDARNA VEST! Evo šta je Filip Petrušev izjavio u policiji!

Filip Petrušev, krilni centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, bio je danas u PU Beograd, gde je u pratnji svog advokata dao izjavu povodom nemilih događanja na večitom derbiju u okviru AdmiralBet ABA lige.

Naime, Petrušev se na toj utakmici sukobio sa centrom Partizana Matijasom Lesorom, koji je pokušao da ga napadne na startu četvrte deonice, a ono što mu nije pošlo tad za rukom, jeste po završetku meča.

Tada je Francuz napao Zvezdinog košarkaša, a tom prilikom mu je i zadao dva udarca u glavu, pre nego što su ostali igrači na terenu uspeli da ga obuzdaju

Zbog tih događaja, danas je krilni centar reprezentacije Srbije bio gost PU Beograd, gde je dao izjavu.

Kako ekskluzivno saznajemo, Petrušev je u policiji izjavio da je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka video da se ka njemu kreće jedan protivnički igrač. Kada se okrenuo, shvatio je da je u pitanju Matijas Lesor, centar Partizana.

Igrač crveno-belih je dodao i da je krenuo ka klupi svog tima, kako bi izbegao bilo kakav sukob, ali da je već bilo kasno za to, jer ga je Lesor u narednom momentu već udario šakom u glavu, i da je zbog toga pretrpeo povredu vrata. Nakon ovog napada, pritrčali su ostali igrači i nekako su uspeli da obuzdaju Lesora.

Petrušev je danas bio u policiji nekih četrdesetak minuta, a zatim je otišao u pratnji svog advokata.

Videćemo da li će Lesor snositi neke posledice za svoja dela, jer mu ovo nije prvi put da je akter skandala. Pre mesec dana je u Nišu napao Fakunda Kampaca, a takođe je nakon jednog meča u Evroligi pozirao pored skandaloznog transparenta sa glavama Nikole Kalinića i Filipa Petruševa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare