Azra u Kraljevu ukrala „golf“, predala ga Luki i Stefanu i otišla u Bosnu: Ovo je šema po kojoj je „radila“

Azra Š. koja je po međunarodnoj poternici uhapšena u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u teškomubistvu Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Rušnju .

Ona će biti izručena Srbiji.

– U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala „golf“ i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su ubili Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloletnica koja je uhapšena u Beogradu učestvovala je u namaljivanju Eskobara. Poternica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji- kaže izvor Telegrafa.

Inače, Azra i Marko su dobri prijatelji, dok je uhapšena maloletnica bila u vezi sa jednim od uhapšenih koji su ubili Radoševića.

Ko je Azra?

Azra Š. juče je uhapšena u Studentskom domu Bjelave. Devojka je iz Brčkog gde je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smer Socijalni rad.

Inače, za njenim drugom, Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

– Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u poslednja 24 sata primećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj „122“ ili se obrate najbližoj policijskoj stanici – naveli su iz RS.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare