SLUČAJ JE PREDAT ADVOKATU! Snežana Đurišić pokrenula tužbu, javno se oglasila i sve priznala 

Nakon niza skadnala vezanih za uzimanje mita, oglasila se Snežana Đurišić koja je priznala da je ceo slučaj predala advokatu koji pokreće tužbu.

Snežana Đurišić našla se u centru skandala nakon što je navodno tražila novac od svog tamičara, Dušana Vukadinovića, kojem je bila mentor u takmičenju Zvezde Granda.

Snežana je sada odlučila da se oglasi po pitanju aktuelnog dešavanja, kao i da stavi tačku na sve spekulacije koje su se širile proteklih dana. 

– Ovim putem želim da se obratim svima koji se na prljav način bave časnim ljudima! Prijatelji koji me poznaju kažu da spadam u ovu drugu kategoriju. Kako bilo. Želim da vas obavestim da nikakve izjave nisam davala uopšte, a posebno ne ove koje se tiču pravosuđa, odnosno kazni za učinjena dela, kao i izjavu da nisam oodgovorila na telefonske pozive koje su navodno činili. Njih nije bilo. U postupku sam podnošenja tužbe, isključivo radi zadovoljenja, odnosno ustanovljavanja istine, a istan je da nisam ni pomenula, a kamoli tražila bilo kakav novac – rekla je Snežana pa dodala:

– Stavljanje u usta reči koje nisam izgovorila je pre svega laž, kleveta iprljava namera. Zarađuju novac baš oni koji pišu laži koje čitaoci čitaju i komentarišu svako na način koji mu kultura i vaspitanje nalažu. Dakle, ko god me neosnovano i bez dokaza povredi, snosiće odgovornost. Slučaj o kome je reč ovih nedelja je predat advokatu koji će pokrenuti tužbu. To je istina i ništa drugo van toga. Takođe mi je žao malicioznih i zlobnih osoba koji se oglašavaju na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima koji govore isključivo o njima. Toliko zla i mržnje prosto je neshvatljivo, a nameće se i ono jadnostavno pitanje ZAŠTO? Ne mrzim ih, samo mi ih je žao. A vi gospodo koji pišete laži i često ugrožavate bezbednost ljudi, da bi zaradili novac… i vas mi je na neki način žao. Ne znam u koju kategoriju spadaju ljudi koji zarađuju ili bolje rečeno imaju bilo kakvu korist na način ugrožavanja tuđeg života, časti i sreće, pišući laži, a koristeći kao alibi za verovanje u ono što se deislo? Možda vi znate? Prosvetlite me! P.S. ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odreći ću se iste u korist lečenja dece sa posebnim potrebama – napisala je poznata pevačica. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare