MONSTRUOZNO! Košarkašu Partizana stižu JEZIVE PRETNJE! Navijači Zvezde ga nazivaju MAJMUNOM i poručuju mu da će ga UBITI! 

Centar Partizana Matijas Lesor nakon sramnog incidenta na derbiju našao se na žestokom udaru pristalica Crvene zvezde.

Francuski košarkaš napravio je veliki skandal na meču, pošto je nakon poslednjeg zvuka sirene divljački nasrnuo na centra Zvezde Filipa Petruševa i dva puta ga krvnički udario pesnicom. Svojim sramnim ispadom bacio je crnu senku na veliki trijumf svog tima, zgrozio čitavu sportsku javnost i izazvao nezapamćen gnev pristalica Crvene zvezde.

Navijači crveno-belih osuli su drvlje i kamenje po košarkašu crno-belih, a da je cela stvar otišla predaleko najbolje govori preteći sadržaj koji iz minuta u minut stiže na „adresu“ Francuza.

Na društvenim mrežama, kao na traci, ređaju se bolesne pretnje smrću, rasističke uvrede, provokacije i pozivi na linč košarkaša Partizana. Stravične poruke koje ne može normalan um da smisli.

Nazivaju ga raznim pogrdnim imenima, vređaju na rasnoj osnovi i poručuju da ga čeka pravi pakao u Pioniru.

Ovo su neki od jezivih komentara koji su osvanuli na Instagram profilu Matijasa Lesora:

„N**ebaćemo ti se majke tarzane jedan“.

„Vidimo se u Pioniru smradino“.

„Živ iz Pionira izaći nećeš“.

„Vrati se u svoj kavez u ZOO vrtu majmune“.

„P**i ga crn*ugo“

Ono što je uradio na meču Matijas Lesor ne priliči jednom sportisti i za svaku je osudu, ali to nikako ne opravdava skandalozno ponašanje pristalica Zvezde koje su svojim stravičnim uvredama i pretnjama prešle sve moguće granice.

Stvar se ozbiljno otrgla kontroli…

UDARNA VEST.ra

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare