JEDAN HTEO DA SE ZAKOLJE U PUNOM KAFIĆU, DRUGI ROBIJAO 5 GODINA: Otkrivamo detalje iz života ubica Eskobara HVALIO SE DA JE KRIMOS 

Osumnjičeni Stefan Z. iz Lebana i Luka V. iz Kraljeva, koji se terete da su u četvrtak došli na jednu pumpu u Rušanj i likvidirali Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Eskobar, odranije su poznati kao problematični.

Da podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta u kafiću u beogradskom naselju Rušanj, a koji se nalazi u sklopu pumpe, kada su maskirani napadači sa kapuljačama na glavi i hiruškim maskama preko lica ušetali u lokal i ispalili hice na žrtvu. Navodno, osumnjičeni i ubijeni imali su dogovoren sastanak vezano za prodaju automobila.

– Stefan Z. kako se sumnja, odranije je poznat policiji i navodno je 2021. izašao iz zatvora. Osumnjičeni za ubistvo Nikšićanina bio je na robiji pet godina zbog droge nakon što je 2017. uhvaćen sa većom količinom narkotika – kaže naš sagovornik i dodaja da se on u zatvoru povezao sa opasnim momcima.

Navodno, nakon što je izašao sa dugogodišnje robije, prema rečima izvora upoznatog sa slučajem, Stefan Z. je opet krenuo starim putem i često se hvalio da je kriminalac.

– Nije se opametio i sumnja se da je pristao na ubistvo jer je bio dužan nekim opasnim momcima iz kavačkog klana, a tom likviidacijom je navodno trebalo da namiri dug – kaže izvor.

On dodaje da i drugi osumnjičeni za ubistvo Eskobara, Luka V., takođe, ima problematičnu prošlost.

– Luka V. iz Kraljeva je odranije poznat po problematičnom ponašanju i u gradu su svi znali da konzumira nedozvoljene supstance. Pored toga, skoro uvek je bio u društvu lokalnih dilera.

Naš sagovornik navodi da je Luka V. iz dobre i čestite porodice, ali da je on odavno van nekog normalnog kodeksa ponašanja i da je krenuo stramputicom.

– Porodica mu je divna, normalni ljudi, koji su poštenim radom sve stekli, ali je on kao neki izrod, neka crna ovca u familiji. Njegov pokojni stric je bio cenjeni sudija, a eto kako je on završio – kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni često pravio probleme u kraljevačkim lokalima.

– Luka je u jednom kafiću u centru grada nakon nekog koškanja besan uzeo nož i stavio ga sebi pod grkljan! Hteo je da se zakolje, jer je ispala neka frka. Toliko je bio nestabilan, pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci ne zna šta ardi, pa je tada nastala jeziva scena, jer su svi počeli da vrište i beže iz lokala, a on je mrtav hladan sklonio nož i nastavio da pije.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo Ranka Eskobara koji je navodno bio blizak sa pokojnim Jovanom Vukotićem, šefom škaljarskog klana koji je likividiran u septembru prošle godine u Istanbulu.

Pored Stefana Z. i Luke V. uhapšena je i jedna maloletnica, kojoj je kao i njima dvojici određen pritvor, dok je za još dvoje njihovih pomagača, državljana Bosne i Hercegovine, raspisana poternica.

– Sumnja se da su odbegli državljani Bosne imali zadatak da namame Eskobara, odnosno, oni su s njim ugovorili kupovinu automobila, s obzirom na to da je Radošević prodavao kola, uglavnom blindirana – navodi izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare