DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART: Blizanci pokazuju nesigurnost, Strelčeve očekuju sitne čarke

OVAN

Zadali ste sebi more obaveza i zaista je pitanje kako ćete iz ovoga uspeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom delu dana, zato tada dajte maksimum. Duži razgovor sa kolegom/koleginicom može postati zanimljivo i prijatno iskustvo.

BIK

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite talas koji će vas nositi, jer će vam kasije stići obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. Emotivno – nedostaje vam komunikacija sa nekim.

BLIZANCI

Nesigurni ste po nekim pitanjima i razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće sa vama osoba koja za vas ima ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Flertovanje vam prija.

RAK

Posvetili ste se jednoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

LAV

Osetićete veliki priliv pozitivne energije, koju možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. Emotivno jako varirate – od od ushićenja do neraspoloženja. Razmislite šta je ono što vas trenutno čini osetljivim.

DEVICA

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Nemojte računati na pomoć – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promene u ponašanju.

VAGA

Delujete vrlo promenljivo – u jednom trenutku ste aktivni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi i voljena osoba razumeli po nekim pitanjima.

ŠKORPIJA

Mnogo toga morate uraditi i spremili ste se da budete aktivni i prionete na posao. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. Pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

STRELAC

Dobre predispozicije da pokrenete poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje i rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne čarke.

JARAC

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da izađete na kraj i sa najzahtevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.

VODOLIJA

Naglašeno polje komunikacija, dogovora i sigurno je da ćete prosto “leteti”. Kontakti i susreti sa mnogo ljudi i velika angažovanost po papirološkim pitanjima. Osećate nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

RIBE

Ako očekujete podršku, ona će biti delimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” i ustručavate. Neki put mali znaci pažnje govore više od reči. Pokušajte.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare