MOKA SLAVNIĆ OBILAZI MANASTIRE NAKON HAOSA KOJI JE ZVEZDAN IZAZVAO U ZADRUZI! Bivši košarkaš trebalo da uđe u rijaliti, a onda naglo odustao! 

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić nedavno je trebalo da uđe u „Zadrugu 6“ kako bi se pridružio sinu Zvezdanu koji u rijalitiju „bije bitke“ sa bivšom suprugom Anom Ćurčić i novomm devojkom Anđelom Đuričić. Moka se ipak predomislio, a sada je usnimljen na Golopcu gde s prijateljima uživa i obilazi jedan od najpoznatijih manastira trenutno u Srbiji, Tumane.


Slavnić je sa Aleksandrom Mandićem, sinom pokojnog Milenka Mandića Mande koji je bio prijatelj Željka Ražnatovića Arkana, uživao u Golupcu gde su šetali i družili se. A kako smo saznali od ozvora bliskog Moki, on je i dalje u pregovorima sa Pinkom oko ulaska u „Zadrugu 6“:

– Moka se i dalje oporavlja, nakon što je imao problem sa stopalom koje mu je bilo palo te koristi svaku priliku da ode u neki rehabilitacioni centar u Srbiji. On je i dalje smešten na Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Sokobanjskoj gde je pod terapijom, a s vremena na vreme izlazi i putuje. Sada bio u Golupcu gde je obišao i manastir Tumane i tamo se molio za sina Zvezdana koji je u „Zadruzi“. Zoran je mnogo zabrinut za Zvezdana, ali još nije spreman da uđe u rijaliti i suoči se s njim i sa Anom, a nije siguran ni da li je to pametno. Bio je na korak da pristane, međutim nije, ali je i dalje u pregovorima s produkcijom rijaliti programa- kaže izvor blizak Moki za Informer.


Slavnić, osim putovanja, uživa i u druženju s prijateljima koje poznaje decenijama i koji ga čak i savetuju oko ulaska u „Zadrugu“. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare