KRVNIČKI JE TUKAO, PA JE GOLU I KRVAVU IZBACIO NA TERASU Nasilniku iz Mirijeva određeno zadržavanje: Komšije sprečile veću tragediju 

Muškarac P. R. (46) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je, kako se sumnja, juče na terasi stana u Mirijevu, više puta udario tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku, nanevši joj povrede po glavi i telu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, kako su preneli mediji, iz stana se skoro ceo dan čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu, piše Blic.

– Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo – objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

– Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen, a žena je prevezena u Urgentni – rekao je sagovornik Informera.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare