„DEVOJKA MI JE IZ MOSKVE“ Pevač otkrio da li njegova izabranica priča srpski: „Ja znam samo 20 reči ruskog“ 

Pevač Aleksandar Čović, poznat po svojoj grupi „Regina“, progovorio je o svojoj dugogodišnjoj izabranici, koja dolazi iz Rusije, kao i odlascima u ovu zemlju.

– Iz Moskve je, sada se ne putuje u Moskvu, to vam je jasno. Mi smo nakon 2009. godine, nakon „Evrovizije“, imali veliki broj koncerata tamo, pravili smo koncerte za rusku publiku. Kada su nas zvali prvi put, spremili smo naše pesme, ali i neke hitove. Mi krenemo prvu pesmu i 1000 ljudi peva za nama – rekao je Aco Regina.

Otkrio je da li njegova partnerka priča srpski jezik.

– Da, morala je. Ja znam 20 reči ruskog. Ja sam i na toj „Evroviziji“ bio jako tanak, imaju neki snimci koje ne volim gledati – kazao je pevač za „Novu“.

On je, podsetimo, nedavno istakao zašto je pevač Davor u više navrata izlazio iz grupe, a potom joj se i vraćao:

– Čudne su se stvari dešavale. Kad pogledam naš bend, ne mogu da nađem nijedan bend sa takvom karijerom. Mi smo krenuli 1990. i prve dve godine su bile sjajne, ogroman broj koncerta, i onda se raspala država. Davor ode u Nemačku, ja dođem ovde, napravim dobru karijeru i uvek me je kopkalo šta bi bilo da bend nije prestao sa radom. Ja sam 2005. godine uspeo da okupim prvobitnu postavu i sebi dam odogvor na to pitanje. Desile su se prelepe stvari, uključujući i „Evroviziju“ 2009. godine. Mi smo dobili nagradu za najlepšu pesmu. Ogroman broj koncerata i u jednom momentu se čovek svega toga zasiti. Davor je poželeo da radi nešto svoje i otišao je.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare