SLOBA JE GODINAMA NEM NA POMEN KIJINOG IMENA „Prolazim kroz pakao jer sam mu bila žena“, ne prestaje da ga proziva, a on je uvek OTKAČI NA ISTI NAČIN 

Pobednica „Zadruge 1“ Kristina Kija Kockar juče je javno potkačila bivšeg supruga Slobu Radanovića, a nakon toga je izostala njegova reakcija.

– Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Bežala sam od toga pa sam naišla na ćutljivog sociopatu. Ja nisam imala taj „daddy issues“ (kompleksi oca). Sve žene u mojoj porodici su imale takvog muškarca u porodici. Kafana, švaleri, ja sam bežala od toga i onda sam shvatila da ipak treba da pogledam nekog ko liči na mog tatu. Bežala sam zaista od toga, a mislila sam da sam pronašla nešto drugačije, mislila sam da ću prekinuti to prokletstvo u porodici. Od svih sam najgore prošla – rekla je Kija Kockar u „Magazinu In“.

Kao i svakog puta do sada, Sloba Radanović se nije oglašavao povodom činjenice da ga je javno potkačila, dok na pitanja novinara o njoj uvek kaže jednostavno – „nemam komentar“.

Kija je nedavno javno tražila da se Sloba oglasi povodom teme koja joj je jako važna, pa ga je i označila u jednoj objavi.

– Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k…) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici. Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala, imate i knjigu. Gospodin „zauvek ću biti tu za nju“ Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate – zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan – napisala je Kockareva tad na Tviteru.

– Pukao mi je film, ne mogu više da trpim sajber nasilje! Četiri godine trpim, maltretira me ko sve ne, samo zato što sam bila njegova žena! Četiri godine ni zbog čega trpim sajber nasilje! Ja nisam vreća za udaranje bilo kome zato što sam javna ličnost, neka to svima bude jasno! Neka prestanu ljudi da me j… u zdrav mozak samo što sam javna ličnost, ja to ne moram da trpim, čovek sam od krvi i mesa. Ovo sajber nasilje je moglo i može biti sprečeno od strane dotičnog, ali nikada nije bio vitez na belom konju, možda je bio nešto drugo – ispričala je Kija potom za „Pink“.

Ona je prošle godine podelila snimak iz prve „Zadruge“, u kojoj je učestvovala za Slobom, te izdvojila deo gde mu se, u jeku njegove afere sa Lunom Đogani, obraća: „Svi su videli šta su mi uradio, svi su videli! I pop što nas je venčao, jer je gledao na Jutjubu verovatno“.

Kija je pre nešto više od mesec dana takođe potkačila Slobu, pričajući o trendu prevara u rijalitijima.

– Onaj koji je još u prvoj sezoni započeo takozvani trend, najkompetentniji je da napravi paralelu. Negde sam pročitala da on najviše poštuje „Pink“, a mi ostali ne, ali dobro. Pošto se uvek odazove, volela bih da on sad kaže bar nešto jer samo ja sve ove godine govorim i objašnjavam. Svima bi bilo zanimljivo da ga čuju, ali to se sigurno neće desiti, a vrlo je elokventan i poznaje materiju – ispričala je Kija tad za „Svet“ i dotakla se svog učešća u rijalitiju.

– Ja neke stvari nisam znala, odnosno skoro sam videla, da je Luna po mom ulasku rekla nešto u fazonu da bi me polomila, slomila mi glavu. Tako je neka rečenica bila. Ne daj Bože da sam to videla i čula tada. Mnoge stvari sam čula i saznala tek posle, kad je već bilo kasno. Meni su mnogo masni honorari nuđeni za naredne sezone, ali nisam ušla. Ja sam u rijaliti ušla zbog svog bivšeg supruga, a ne zbog masnih para – navela je potom Kija.

UDARNA VEST.rs




Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare