„NEĆU TOLERISATI“ Oglasila se Anina KUMA, Zvezdan će završiti u POLICIJI! Šerovala i strašan post: Slavnić je sakrio komad stakla 

Milena Kačavenda, kuma i prijateljica Ane Ćurčić, uključila se lajv na Instagramu posle stahovitog Slavnićevog maltretiranja bivše nevenčane supruge tokom cele noći i pružajući podršku Čurčićevoj tvrdeći da je upravo takvu torturu prolazila napolju. 

– Prvo i osnovno, obećavam da će da taj smrad završiti u policiji, ne plašim se nikoga, ne plašim se krupnijih riba a ne tog mišomora“, na početku lajva kuma, koja je između ostalog rekla i da određeni ljudi sigurno imaju telefone. 

– U Zadrugu ne ulazim jer nisam pozvana, a ni Aca Bulić neće ući. Ući ću u rijaliti, samo treba da me neko pozove – otkrila je Milena, pa demantovala tvrdnje koje su se pojavile u medijima da je Ana bila u vezi i sa zetom, sestrinim mužem.

– Ana nikada nije imala ništa sa zetom, to je neistinita i dezinformacija, gnusna laž. Veze s mozgom nema… – bila je izručita Kačevenda. 

– Zvezdan Slavnić je javno poručio da će po celu noć da Anu maltretira za svaku moju izjavu u medijima. Naći će Milena način, nije Milena mačji kašalj – rekla je Milena u lajvu, ponovivši da je videla da je Zvezdan uzeo kamen da gađa njenu kumu, pa i da je sakrio komad stakla.

Na njenom Instagram soriju šerovala je post na kojem je video i gde se tvrdi da je Zvezdan navodno sakrio komad stakla dok je bio usresređen na maltretiranje Ane Slavnić. 

– Ja ovo neću tolerisati, ne krivim nikoga osim tog smrada – rekla je Milena i obećala da će da se raspita gde može da se organizuje kako bi se Zvezdan prijavio policiji. 

Milena je otkrila da Anina majka teško podnosi sve što se dešava u Zadruzi i da ima visok pritisak.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare