KOŠARKAŠ PREBOLEO DŽEHVU! Pevačica našla utehu u fudbaleru, a evo kako izgleda Ninova nova ljubav! Svi komentarišu jedno 

Košarkaš Nino Čelebić u žižu medijskog interesovanja nije došao zbog svojih profesionalnih uspeha, već zbog ljubavne veze sa Teodorom Džehverović koja je trebalo da bude krunisana brakom ovog proleća.

Nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok – Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili.

Nedavno se pronela vest da je Dževherovićeva našla utehu u mladom fudbaleru Marku Jankoviću mada je ona to odmah i demantovala navodeći da je slobodna i da ne želi ponovna vezivanja. Nakon što se Nino iselio iz njenog novog stana, kod Teodore se uselila najbolja drugarica kako bi joj nadomestila prazninu.

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini. Nova devojka Nina Čelebića je sušta suprotnost mladoj pevačici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare