MILANU MILOŠEVIĆU I NJEGOVOJ MAMI PRETE UBISTVOM: Pisaću vam smrtovnice kao familiji Marjanović Oglasio se voditelj vidno ZABRINUT

Voditelj Milan Milošević i njegova majka dobijaju ozbiljne pretnje smrću, a Milan ne krije koliko je zabrinut za svoju bezbednost. Milan se oglasio i otkrio da će slučaj predati državnim organima jer kako on kaže, proživljava linč na društvenim mrežama.

U pretećoj poruci pisalo je sledeće:

– Je l’ ti hoćeš da umreš, keru? Je li kuče p*dersko , hoćeš majka da ti umre hoćeš?! Aj nek napišu još neku laž i pišem vam smrtovnice kao celoj familiji Marjanović, znaš ti p*deru, majku ti j*bem onu k*rvu!

Milan se potom vidno zabrinut i uznemiren obratio javnosti.

– Šokiran sam da i dalje nakon što sam zauvek otišao iz „Zadruge“ i dalje postoje ljudi koji žele smrt meni i mojoj majci! Ne razumem sto ali svakako će dotična ili dotični morati ovo da objasne u policiji! Dosta mi je svega! Šest godina preživljavam pravi linč i pakao na društvenim mrežama – izjavio je Milan za Kurir.

Podsetimo, Milan je bio učesnik prve sezone „Zadruge“, a već od druge postao je i voditelj pomenutog rijalitija. Bio je domaćin emisija „Pretres sa Milanom Miloševićem“, „Pitanje gledalaca“ , „Gledanje snimaka“ i „Nominacija“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare