SAZNAJEMO Vesna Zmijanac morala hitno na ugradnju dvostrukog BAJPASA! Novi DETALJI OPERACIJE, evo kako se folk diva sada oseća

Vesna Zmijanac (66) morala je hitno na operaciju srca, kako bi joj lekari uradili bajpas i to dvostruki.

Folk pevačica je operisana u Kliničkom centru Srbije, a kako saznajemo sada je u stabilnom stanju.

– Zbog angine pektoris, Zmijančeva je hitno morala na operacioni sto u Kliniku za kardiohirurgiju UKC Srbije, gde joj je prof.dr Aleksandar Mikić uradio dva bajpasa, odnosno revaskularizaciju srčanog mišića. Zmijančeva je trenutno stabilnog stanja, bez posteoperativnih komplikacija – tvrdi izvor blizak Zmijančevoj, prenosi Kurir.

Podsetimo, Vesni Zmijanac, ovo nije jedini zdravstveni problem s kojim se susrela u prethodnom periodu. Pevačica je imala problem i sa štitastom žlezdom, o čemu je otvoreno govorila.

– Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima – kazala je jednom prilikom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare