LUKU BLEKU NEĆE BITI DOBRO OD OVE INFORMACIJE! Evo šta mu kladionice predviđaju na takmičenju, da li Srbija ima šanse za POBEDU?

Evrovizijska pomama je uveliko počela, a svi nestrpljivo očekuju da čuju sve pesme koje će se takmičiti u Liverpulu ove godine.

Sve oči su uprte u Švedsku, koja je prva na svim listama i čija pesma i predstavnik se očekuju da budu izabrane ovog vikenda. Njoj predviđaju pobedu, ali nije ni čudo u odnosu na njihov istorijat pobeda na ovom takmičenju. Naravno, Abba na prvom mestu, a tu je i Lorin.

Što se tiče našeg predstavnika, Luka Bleka odnosno Luke Ivanovića iz Čačka, on je trenutno u padu i kladionoice mu ne daju prevelike šanse za pobedu. Naime, ona je na jednoj kladionici na dnu liste sa šansom od 101 da se Evrovizija opet održi u Srbiji.

Takođe, na sajtu Eurovisionworld, vidi se blagi pad u odnosu na prošlu nedelju gde je Luka bio na 13/14 mestu, a sada je 15 sa tendencojom pada, piše Kurir.

Što se komšiluka tiče, Hrvati odnosno Let 3 i njihova Mama ŠĆ su sada na 16 mestu.

Do maja ima vremena, pa tako i prostora da se raspored na listama promeni.

Da podsetimo, Luka Ivanović rođen je u Čačku, a poslednjih godina živi i radi u Engleskoj. Do sada je objavio nekoliko EP izdanja za „Juniversal mjuzik“ i postao jedan od prvih izvođača sa ovih prostora koji je potpisao ugovor za američki ogranak ove korporacije, a zanimljivo je da je popularan i u Kini.

– Voleo bih da, ako pobedim na Evroviziji, dovedem je u Čačak. Odrastao sam u tamo, pa možda to takmičenje bude i u našem Domu kulture! – priznao je umetnik novinarima pred finalni nastup na kom je i odneo pobedu sa svojom pesmom „Samo mi se spava“.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare