Opsadno stanje i helikopteri iznad pumpe u Rušnju gde je ubijen nikšićki Eskobar

Ranko R. (54), zvani Eskobar, preminuo je na licu mesta, a telo se još nalazi u kafiću na pumpi Knez Petrol, gde se jutros oko 11 časova dogodila pucnjava, nezvanično saznaje Kurir.

Jedna čaura pronađena je ispred ulaza u kafić, na putu. Na licu mesta su očevici, radnici benzinske pumpe, gosti kafića, kao i veliki broj pripadnika policije i ekipe Forenzike.

Sa lica mesta u Brze vesti Kurir televizije uključio se reporter Predrag Žambok, koji je uživo izvesto šta se sada dešava u Rušnju i šta je saznao od očevidaca ovog zločina.

– Nalazim se ispred benziske pumpe kod Rušnja gde je ubijen 54-godišnji Ranko R. Prema rečima očevidaca napadači su došli obučeni u crno, s crnim kapuljačama i hirurškim maskama na licu – izvestio je Žambok.

Opisao je i šta se dešavalo nakon zločina na benzinskoj stanici u Rušnju.

– Oko 11.20 pronađen je zapaljen auto na Petlovom berdu za koji se sumnja da je pripadao napadačima.

– Ubijeni Ranko R. je odranije odranije poznat policiji, dovođen je u vezu s nikšićkim klanom, što ukazuje na verovatni obračun kriminalnih grupa. Policija je proglasila akciju Vihor, zatekli smo opsadno stanje i helikoptere MUP kako preleću lice mesta – javio je Žambok, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare