NAJBOGATIJI DEDA NA SVETU! Bil Gejts postao deda

Dženifer Gejts (26), najstarija ćerka osnivača Mikrosofta, Bila Gejtsa, rodila je svoje prvo dete.

No, iako je rođena u jednoj od najbogatijih porodica na svetu, čini se da devojčica neće imati raskošan odgoj kakav mnogi zamišljaju.

Dženifer nedavno je objavila sa svojim suprugom, olimpijskim skakačem Najelom Nasarom rođenje svoje ćerke, čije ime još nije otkriveno.

I dok je deda najnovijeg člana porodice Gejts „težak” 107 milijardi dolara, verovatno ona neće dobiti mnogo od njegovog bogatstva.

Gejts je izrazio svoje strahove da će njegova deca da postanu „iskrivljena” zbog njegovog bogatstva, a čak se jednom zakleo da će koristiti svoju zaradu za „pomoć siromašnima”, a ne vlastitoj deci.

Dok su odgajali svoju decu, Bil i njegova bivša supruga Melinda Gejts – koji su se razišli u maju 2021. nakon 27 godina braka – dali su sve od sebe da njihovo troje dece, Dženifer, Rori i Fibi, imaju normalno detinjstvo, prenosi Jutarnji.hr.

Bil (67) i Melinda (58) zahtevali su od njih da dele kućne poslove što je ravnopravnije moguće, dok im on čak nije dopuštao da imaju telefone sve do 14. godine.

Bivši par pokušavao je da odgaja svoju decu što je skromnije moguće, ali njihova životna situacija bila je daleko od skromne – odrasli su u vili čija se vrednost procenjuje na 131 milion dolara u Vašingtonu, koja je imala sedam kupatila, šest kuhinja, vlastitu veštačku plažu, kućni bioskop, teretanu i sobu za trambolinu.

Iako je rekao da želi da njegova deca „kreiraju sopstveni put” i da neće videti mnogo od njegovog bogatstva, svakako su ona imala koristi od toga što su deo bogate porodice.

Poklonio je ćerki Dženifer, koja trenutno studira medicinu, dva luksuzna doma – 16 miliona dolara vrednu farmu konja i 51 milion dolara vrijedan penthouse na Manhattanu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare