ESKOBAR IZ NIKŠIĆA DVAPUT „OVEREN“?! Očevici hladnokrvne egzekucije u Rušnju: Odmah sam zalegao iza fotelje čim je zapucalo

Čuo sam pucnje ali sam mislio da su petarde… Kad sam ušao unutra i video sam da leži u krvi, odmah je pao… Nisam video obojicu kud su pobegli, samo jednog – kazao je jedan od očevidaca jutrošnje egzekucije u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Kako Kurir saznaje na licu mesta, brojni očevici, koje inspektori ispituju jednog po jednog, kažu da su čuli 5-6 pucnjeva.

Podsetimo, s nekoliko hitaca jutros oko 11 sati ubijen je Ranko Radošević zvani Eskobar (54), navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i takođe navodni bliski saradnik „škaljaraca“ i Jovana Vukotića, likvidiranog u septembru u Istanbulupred očima trudne supruge.

Odmah sam zalegao iza fotelje“

– Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze – rekao je jedan od očevidaca, prenosi Kurir.

Nikšićanin zvani Eskobar ubijen je pre oko 20 svedoka a prema nezvaničnim saznanjima ubice su u njega sasule 5 metaka, pogodivši ga u telo, a zatim još dva metka kojima su ga „overili“ u glavu.

Kako saznajemo, ubica je prišao i Eskobara još jednom „overio u glavu“.

Inače, žrtva je u kafiću na pumpi bila redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu. Na licu mesta su i neki članovi porodice ubijenog.

UDARNA VEST.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare