SKANDALČINA NA NASTUPU SNEŽANE BABIĆ! Nepoznati čovek iz publike NASRNUO na pevačicu, obezbeđenje momentalno SKOČILO! 

Snežana Babić Sneki doživela je neprijatnost kada je prošli vikend nastupala u Sarajevu.

Naime, na njenom nastupu u jednom lokalu desio se incident zbog pesme „Vidovdan“, kada je jedan čovek iz publike počeo da divlja i pravi haos zbog čuvene numere.

Snežana Babić Sneki, Snežana Babić, Sneki
foto: Printskrin Youtube

– Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala ‘Vidovdan’. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje – priča izvor i dodaje:

– Nastup je bio prekinut, a nakonh frke čovek koji je pravi haos je izbačen iz lokala. Srećom,obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku sigurno o tome nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca koji ovu srpsku numeru mogu da shvate kao provokaciju.

Tokom dugogodišnje muzičke karijere Sneki nije imala nijedan skandal, a godinama publiku najviše intrigira samo njen ljubavni život.

Kako se svakodnevno spekuliše o njenom emotivnom statusu, tako je sve nedavno iznenadila priznanjem da je ponovo zaljubljena.

– Poznata sam po tome da svoj život, ne da krijem, nego sam se opredelila da ne pričam o njemu. Tako sam počela i smatram da će tako ostati do kraja. To eksponiranje u javnosti nosi bumerang koji može da se vrati neprijatno, i za mušku i za žensku stranu. Ali dobro, malo zagolicam maštu, pa malo kažem (smeh) – našalila se nedavno pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare