PRONAĐEN DNK U KUĆI ZAKLANE STARICE U APATINU Ubica 48 sati u bekstvu, JEDNA STVAR ukazuje da je poznavala svog dželata 

Starica od 83 godine, pronađena je zaklana u svojoj kući u ponedeljak u Apatinu.

Za njenim ubicom se od tada intenzivno traga.

Na mestu zločina pronađeni su DNK-a tragovi koji će pomoći u istrazi ovog jezivog zločina.

Sumnja se da je ubicu poznavala, jer vrata nisu provaljena. U kući su bile pobacane stvari što ukazuje da je ubica zločin počinio iz koristoljublja. Ubica je sačekao da njena unuka ode na posao, pa upao u kuću.

– Bosa nije zaslužila ovakvu sudbinu. Bila je divna prema svima nama, svakom bi pružila pomoć. Da joj je tražio pare, dala bi mu… Mi smo sad svi u strahu i tako će biti dok ga policija ne uhapsi – kaže jedna od Bosiljkinih komšinica za beogradske medije.

Kako su ispričali meštani, staricu je pratila teška sudbina.

– Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću – navode komšije, piše Kurir.

Oni dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u svoj dom.

– Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro – zaključila je jedna od komšinica za pomenute medije.

Završena je obdukcija nastrdale starice i predata Višem javno tužilaštvu u Somboru.

U policiji kažu da trenutno imaju dve verzije zločina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare