PRINC VILIJAM VARA KEJT? Za ovu ZGODNU MANEKENKU svi kažu da je LJUBAVNICA budućeg kralja, udata je za 22 godine STARIJEG

Kraljevska porodica je ponovno u centru medijske pažnje. Ovaj put za to nisu zaslužni Hari i Megan Markl, već Vilijam i Kejt Midlton.

Španska „Marca“ je došla do informacije da je prestolonaslednik Vilijam u ljubavnoj vezi s manekenkom Sarom Rouz Rose Henberi (38), s kojom je navodno proveo Dan zaljubljenih, prenosi Kurir.

Rouz je bliska kraljevskoj porodici jer je supruga Dejvida Roksavidža, 62- godišnjeg markiza od Čolmodeleja ood 2009. i sa kojim ima troje dece.

Ubrzo nakon što se verila saopštila je da čeka blizance, a građanski brak je sklopila u Čelsiju.

Ona se bavila se modelingom i sarađivala je sa modnom agencijom za koju je radila i Kejt Mos. Prijateljica je princeze od Velsa, a 2020. fotografisana je u Norfolku u neposrednoj blizini Vilijama i Kejt Midlton.

Španska „Marka“ piše da je između nje i princeze izbila velika svađa kao i da joj je Vilijamova supruga zabranila da se pojavljuje na službenim javnim događajima, vezanim za dvor. Trebalo bi onda reći da su ona i Kejt bivše prijateljice.

Naravno, to ne bi bilo ništa novo u britanskoj kraljevskoj porodici jer je kralj Čarls III takođe „šarao“ sa Kamilom dok je bio u braku s princezom Dajanom. Naravno, navodno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare