DETALJI UŽASA U SUBOTICI! Dvojica migranata silovala Turkinju, doktor prijavio da je pacijentkinja seksualno zlostavljana 

Turkinja E. S. (34) prijavila je juče beogradskoj policiji da su je prethodne večeri u Subotici silovala dvojica migranta.

Kako smo saznali, doktor iz jedne privatne klinike na Dedinju juče je oko 13 sati pozvao policiju i obavestio ih da mu je pacijentkinja iz Turske prijavila da je seksualno zlostavljana.

– Turkinja je ispričala da radi kao arhitekta u Podgorici, a da je 7. marta bila s drugaricom u Subotici. U tom gradu su je, navodno, na njoj nepoznatoj adresi napala dva migranta i primorala je na seksualne odnose. Ona je nakon zlostavljanja uspela da pobegne i pozvala je policiju u Subotici, ali prema njenim tvrdnjama niko joj nije pomogao – rekao je naš izvor iz istrage, i dodao:

– E. S. je potom 8. marta otišla u tursku ambasadu u Beogradu, odakle su je uputili na pregled u privatnu kliniku na Dedinju. Nakon što je doktor iz te klinike obavestio MUP o napadu, Turkinja je upućena u sedište beogradske policije stanicu gde je dala izjavu.

Istraga je u toku.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare