„AKO TI KAŽE MRŠ, TI OSTANI!“ Anđela prešla na novi nivo ponižavanja sebe, savetovala Aleks da bude PONIZNA: Idi odnesi mu jelo! 

Mnogi gledaoci „Zadruge“ tvrde da je odnos Anđele Đuričić i njenog dečka Zvezdana Slavnića na relaciji potčinjena i gospodar, a sada je došlo do još jedne situacije koja potvrđuje da su njih dvoje u ovoj korelaciji.

Mlada Crnogorka danas je šokirala sve najnovijom izjavom kada je Aleksandru savetovala da treba da ugodi Filipu Caru, iako ju je on nedavno javno izvređao.

Naime, Anđela je sedela sa Aleksandrom Nikolić i delila joj lekcije kako da vrati Cara.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Zadruga

– Uđi, uzmi jelo, odnesi mu i iznenadi ga. Jesam li ti dala primer? Nemamo šta više da pričamo na tu temu! – kazala je Anđela Aleksandri koju je naterala da ode da vidi Cara, a Zvezdan ju je pitao:

– Što gasiraš devojku?

Na ovo je Anđela odgovorila kako bi trebalo postupati s muškarcima:

– Šta je gasiram? Čoveku joj nije dobro, treba da ide da ga vidi. I da joj on kaže: M’rš“… Vidi, ja da dođem i da mi kažeš:“M’rš“, i ja bih tebi rekla:“M’rš“, pa bih ostala tu – iznela je Đuričićeva teoriju za uspešnu vezu.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

A onda se Aleks vratila i saopštila im da ju je Filip oterao:

– Što si došla? – šokirano je pitala Anđela.

– Oterao me – pokunjeno je priznala Aleks, koja je bila veoma neraspoložena, pa joj je Anđela ponovo rekla:

– Jesi li ušla s tom facom kod njega? Ako si ušla s tom facom, i ja bih te oterala – delila je svoje savete Anđela i dodala:

– Nije ti ništa strašno rekao, spušta loptu – protumačila je Anđela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare