(UŽIVO) TSC – ZVEZDA Iznenađenje! Zvezda bez Kataija, velika promena u odbrani /SASTAVI/

Fudbaleri TSC-a i Crvena zvezde igraju u Bačkoj Topoli derbi 25. runde Superlige Srbije. Sva dešavanja sa tog meča pratimo uživo na Sportalu

Sastavi: 

TSC: Ilić, Cvetković, Petrović, Stojić, Čalušić, Stojković, Radin, Đakovac, Milosavljević, Ilić, Ratkov. 

Crvena zvezda: Borjan, Vigo, Leković, Dragović, Rodić, Mijailović, Kangva, Kanga, Bukari, Mitrović, Pešić.

Utakmicu pratimo iz minuta u minut u našem lajv blogu:

Očekuje se pravi spektakl u Topoli jer su sve karte za utakmicu rasprodate.

Biće ovo važan meč za obe ekipe, Zvezda želi da pečatira pobedu u derbiju nad Partizanom (1:0), a ima i TSC lepu računicu pošto može čak da preskoči crno-bele na drugom mestu na tabeli.

Podsetimo, TSC je jedna od tri ekipe koja je ove sezone ostala ne poražena od crveno-belih. Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1.

Žarko Lazetić

 – Ulaznice na stadion su rasprodate još pre nekoliko dana i igrači oba tima će imati veliku podršku na utakmici za koju verujem da će biti pravi spektakl. Zvezda je aktuelni, a i novi šampion, imaju veliku bodovnu prednost i ja im čestitam na novoj tituli. O njihovoj igri i kvalitetu pojedinaca se sve zna. Dominantni su godinama unazad i za nas je najveći mogući izazov i čast da se takmičimo sa takvom ekipom. Videćemo u kojoj meri možemo da im pariramo i koliko smo sposobni da nametnemo svoj način igre i da se sa njima nadmećemo „onako muški“ – rekao je trener TSC-a Žarko Lazetić u najavi meča.

Miloš Milojević

Svakako da su Ratkov i Đakovac izuzetno važni igrači TSC, kao i Stojić koji jako dobro igra iz zadnje linije, miran je na lopti, dosta toga kreće od njega. Jovanović koji je suspendovan, takođe je njihov bitan igrač, kao i Ilić, koji je dobar za sistem ekipe TSC, igra brzo i jednostavno, dobro se kreće. Imaju dobar tim i trenera, sve su posložili, vidi se da su i igrače dovodili na osnovu filozofije igre koju trener forsira. Istrpeli su i prebrodili početak, koji je bio malo teži, a sada naravno dolaze rezultati i lepa igra.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare