PIJAN BRUTALNO UBIO ŽENU Tužilaštvo traži doživotni zatvor za ubicu iz Vranja 

Više javno tužilaštvo u Vranju, u završnoj reči nakon završenog krivičnog postupka, predložilo je sudu, da se optuženom Dejanu Pavloviću(46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora.

– Po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju, od 25.07.2022. godine, protiv Dejana Pavlovića iz Vranja, zbog krivičnog dela “teško ubistvo” iz čl.114.st.1.tač.10. Krivičnog zakonika, koji je dana 23.03.2022.godine, sa umišljajem lišio života svoju suprugu, sada pok. S.P., koju je prethodno zlostavljao, kao i zbog dva krivična dela “nasilje u porodici”, koje je učinio nad svojom, tada maloletnom i punoletnom ćerkom, dana 06.03.2023.godine, obaveštavamo vas, završen krivični postupak pred Višim sudom u Vranju.

Imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je izvršeno “teško ubistvo”, koje je učinio u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno, u stanju povišene emocionalne napetosti, usled alkoholne opijenosti, zatim da je prethodno dugi niz godina zlostavljao svoju, sada pokojnu suprugu i decu, koja se i dalje plaše za svoj život, i da je tri meseca, nakon kršenja hitne mere nasilja u porodici lišio života svoju suprugu, da je prethodno osuđen pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju zbog dva krivična dela nasilje u porodici (na štetu svoje pokojne supruge i majke), to je Više javno tužilaštvo u Vranju, u završnoj reči, predložilo sudu, da se optuženom

Dejanu Pavloviću (46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora – kažu iz VJT

Objavljivanje presude optuženom zakazano je za dan 10.03.2023.godine, u Višem sudu u Vranju.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare