MAZNULI JOJ 150.000 € BAKŠIŠA! Ljupka Stević za pesmu uzela čak 5.000€ na SVADBI u Italiji, a evo kako je ostala praznih džepova

Ljupka Stević otkrila je da joj je na jednoj svadbi u Italiji ukraden bakšiš iz ruke.

– Smataram da sam nesebična osoba koja je uvek spremna da pomogne i zaštiti slabije od sebe – istakla je pevačica i prisetila se pomenute situacije na romskoj svadbi.

– To je postala anegdota. U pitanju je bila svadba u Italiji. Pa dobro, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra – objasnila je Ljupka.

Na pitanje novinara gde je dobila najveći bakšiš i koja suma je bila u pitanju, pevačica ih je veoma iznenadila odgovorom.

– Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negde oko 5.000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela pesma u pitanju – prisetila se Ljupka, pa dodala:

– Prosto, kod njih su takvi običaji. Nije bilo novca samo na romskim svadbama, bilo je novca i na nastupima, u Bosni ume da bude jako dobro kada smo mi muzičari u pitanju, prenosi Kurir.

Sve nas je zanimalo da li su na nastupima galantniji momci ili devojke, a Ljupka je odgovorila:

– Časte i momci i devojke. Momci više, ali znaju i devojke da budu široke ruke- rekla je pevačica za Grand.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare