U MOMENTU KADA JE UBIO SANJU UBICA IMAO ZABRANU PRILASKA „Blic“ saznaje: Miroslav dva puta hapšen zbog proganjanja bivše partnerke koju je na kraju upucao u glavu nasred ulice!

Miroslav Marković (55), koji je juče nasred ulice upucao u glavu bivšu partnerku Sanju M. (47) već je osuđivan za proganjanje i u trenutku stravičnog zločina imao je zabranu prilaska žrtvi, saznaje „Blic“.

Kako su za „Blic“ naveli iz Višeg javnog tužilaštva u Pirotu, iako je već jednom osuđen, protiv Miroslava se trenutno vodi još jedan postupak – isto zbog proganjanja bivše partnerke.

– U prethodnom periodu M.M. je osuđen za krivično delo proganjanje iz čl. 138a st. 1. tač. 1. i 5. KZ sa izrečenom merom zabrane prilaženja i komuniciranja sa oštećenom M. S. i u toku je novi postupak zbog istog krivičnog dela – naveli su iz Višeg javnog tužilaštva u Pirotu za „Blic“.

Miroslav je u trenutku kada je ubio Sanju imao zabranu prilaska. Ovo je deveta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

Kako su ispričali očevici događaja, žena je birala voće ispred prodavnice u centru Pirota, kada joj je prišao Miroslav, koji ju je pratio.

On je upucao ženu na ulici, a zatim je odšetao.

Oko 9:45 časova, ubrzo nakon zločina, nasilnik je sam otišao u policijsku stanicu i prijavio da je ubio bivšu partnerku. Takođe, Miroslav je policajcima predao pištolj iz kojeg je pucao.

– Ušla je da bira voće, čujem odjednom strašan pucanj, mislio sam da sam ja mrtav.. Izlazi prodavačica i kaže: „Leži u krvi jedna žena“, u glavu je upucana… Nisam ni bio svestan šta se desilo, izašao sam i onda je došla Hitna pomoć i policija – opisao je jedan od očevidaca zločina.

Neutešni prijatelji i porodica se opraštaju od ubijene žene.

– Sanja, pamtiću te kao čoveka sa dušom…Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana…Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela, jer i tamo negde gore gde si sada, anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju, porodici duboko saučešće u ovim preteškim trenucima – navodi se u potresnim porukama opraštanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare