„MOJA ĆERKA NIJE IZLAZILA ČESTO, ZNALA SAM DA NEŠTO NIJE U REDU“: Petoro mladih NESTALO nakon izlaska, potom nađena tri tela FOTO

Petoro prijatelja nestalo je u noći između petka i subote kada su se vraćali iz noćnog izlaska u Njuportu. Policija je posle dva dana potrage pronašla tela troje mladih, dok je dvoje njih hitno hospitalizovano.

Sofi Rejson (20), Ajv Smit (21) i Darsi Ros (21) poslednji put su viđene u baru Mafler u ranim jutarnjim satima u subotu, piše Kurir.

Policija veruje da su tri devojke nakon izlaska u petak sele u džip Volksvagen „Tiguan“, sa još dvojicom mladića Rafaelom Džinom i Šonom Longlinom. Pogledajte fotografije na ovom linku

Niko od njih nije viđen od subote u dva ujutru, nakon što su Darsi i Rafael objavili fotografije na društvenoj mreži Snepčet.

Policija je konačno pronašla automobil u kom su petoro mladih poslednji put viđeni.

Troje mladih, čiji je nestanak u međuvremenu prijavljen, pronađeni su mrtvi, dok su dve osobe u teškom stanju prevezene u lokalnu bolnicu.

Nezvanično Ajv, Rafael i Darsi su poginuli u nesreći, iako policija još uvek nije potvrdila njihov identitet.

Policija veruje da su oni rano ujutru u subotu doživeli saobraćajnu nesreću kada je njihov automobil sleteo s puta, piše Mirror.

Ajvina sestra Lorena, potvrdila je u objavi na Fejsbuku da je njena sestra nažalost preminula.

„Hvala svima na podršci. Neću odgovarati na poruke, dozvolite da kao porodica pokušamo da prihvatimo ovu strašnu vest“, napisala je ona.

U međuvremenu se oglasila i Sofina majka Ana, koja je besna na policiju jer nisu na vreme počeli da tragaju za njenom ćerkom i njenim prijateljima.

Ona kaže da je bila očajna kada je njena ćerka nestala i da je sama kolima pretraživala okruženje.

„Odlučila sam da ih sama tražim nakon što su mi policajci rekli da prestanem da ih zovem i pitam da li ima novosti. Moja ćerka nije izlazila često, znala sam da nešto nije u redu, ona ne bi tek tako nestala“, rekla je Ana.

Ana je rekla da se Ajv, Sofi i Darsi druže od malena. Kaže da se sa ćerkom poslednji put čula u petak popodne kada joj je Sofi rekla da sa društvom izlazi u grad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare