PUTIN URLAO NA LJUBAVNICU Procurile informacije o njegovom TAJNOM životu sa gimnastičarkom: „Nikad ga niko nije video tako BESNOG“ 

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno je besan na prijatelje svoje tajne ljubavnice zbog curenja vesti o njihovom ektravagantnom stilu života.

Naširoko se veruje da je Alina Kabajeva, 39-godišnja olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici, tajna devojka 70-godišnjeg Putina i majka njihove dece.

Prvi put je povezana sa Putinom 2008. kad je bila poslanica, a list koji je to objavio je odmah potom zatvoren. Ali, uprkos Putinovim naporima da njihovu vezu i lične živote drži u tajnosti, i dalje kolaju priče o njihovoj romansi i zapanjujućem luksuzu u kojem uživaju iza zatvorenih vrata, piše NZherald.co.nz.

Često nazivana “caricom rusije”, smatra se da je Kabajeva razmažena van svakog poimanja jer je Putinu dala muškog potomka kojeg mu nijedna devojka ni žena nisu pre dale. Sada je istraga nezavisnog istražnog tima Proekt razotkrila više njihovih tajni – priču za koju se veruje da besni Putin prebacuje prijateljima svoje žene, piše “Dejli mejl”.

Zlatna vila u šumi

Pogled iza kulisa njihovog zajedničkog života otkriva da Kabajeva ima sopstvenu “zlatnu vilu” okruženu šumom između Moskve i Sankt Peterburga, gde obližnji sistem protivvazdušne odbrane “pancir” čuva nju i decu. Veruje se da ona i Putin imaju između dvoje i četvoro dece, potencijalno blizance među njima.

Iako se u izveštaju Proekta ne navode tačne godine i imena njihove dece – sa kojima tim tvrdi da je upoznat – jasno iznosi da je najmanje jedno od njih dečak. Blizu šumskog imanja od 28 hektara kod Valdaja navodno leži Putinova sopstvena “kraljevska rezidencija” zajedno sa nizom drugih “VIP imanja”.

U znak zahvalnosti što mu je podarila naslednika, tvrdi se u izveštaju, Putin je svoju ljubavnicu nagradio utočištem u crnomorskom odmaralištu Sočiju. Ako to nije bilo dovoljno, Kabajeva je navodno dobila više od 20 vila i stanova, ispunjenih tipičnim ruskim elitnim glamurom – mahagonijem, mermerom, kožom i zlatom.

Navodno ima flotu limuzina “majbah” na raspolaganju i bila je okružena odredom naoružanih telohranitelja prilikom posete kafiću u Moskvi.

„Niko ga nije video nikad tako besnog“

S obzirom da je Putin poznat po tome što ćuti o privatnom životu, nije iznenađujuće što “niko nikad nije video predsednika tako besnog” kad je saznao da su procurile priče o njegovom glamuroznom životu sa Kabajevom. Prema nalogu “General SVR” na “Telegramu”, Putin je rekao da njeni prijatelji “pričaju na svakom ćošku o sve što znaju i ne znaju”.

“Putin je rekao da ima 100 odsto (pouzdanu) informaciju da je do curenja došlo iz kruga prijatelja Kabajeve”, navodi kanal.

Bes zbog curenja navodno je doveo do ogorčene svađe između Putina i Kabajeve, a neki mediji pišu i da je vikao na nju.

„Šmrkave noseve uvlače u tuđe živote“

Ruski predsednik je kritikovao “one koji se svojim šmrkavim nosevima i erotskim fantazijama uvlače u tuđe živote” kad je 2013. objavio da se razvodi od supruge Ljudmile.

– Imam privatni život u kojem ne dozvoljavam mešanje. To se mora poštovati – rekao je on.

Bivša stjuardesa “Aeroflota” ima dve ćerke sa Putinom, a njihov otuđeni brak okončao se 2014. Putinova bivša ljubavnica – i bivša čistačica – Svetlana Krivonogih je 2003. rodila ćerku Jelisavetu, a pet godina kasnije je njihova veza okončana.

Stoga se veruje da je Putin presrećan što mu je Kabajeva rodila sina i naslednika kojeg je uvek želeo. Ali, njihov 15-godišnji odnos je zvanično porican od starta i to se nije promenilo.

Kabajeva, medijski mogul koji kontroliše značajni deo pro-Kremlj medija u Moskvi, zarađuje skoro 14 miliona dolara godišnje. Predsednica je odbora direktora TV i novinskog giganta Nacionalne medijske grupe (NMG).

Mnogi Rusi smatraju je razlogom Putinovog razvoda sa Ljudmilom. Kabajeva je 2018. nestala iz javnosti na skoro tri godine, usred sumnji da je rodila blizance u bolnici u Moskvi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare