NAJJAČI ODGOVOR IKADA KOJI SMO DOBILI OD NOVAKA: Pitali smo ga šta pevuši u sebi? Bukvalno NIKADA ne biste pogodili šta je rekao!

Specijalni izveštač iz Dubaija: Vuk Brajović

Razgovori sa Novakom uvek su zanimljivi. Tako je bilo i posle meča sa Medvedevom.

Upitan da za Kurir kaže koje pesme voli da peva u sebi u momentima trijumfa – a koje u onima kao što je ovaj, uz veliki osmeh naš as kaže:

„Iskreno, nemam nikakvu pesmu sada u glavi. Eto, možda je to „Sklanjaj (mi) se sa puta, ide baba ljuta“… – uz osmeh će Novak uz dodatak:

– Ponekad to biva nešto naše, ponekad nešto strano, nešto što tog dana čuješ na radiju. Sada, ipak, nemam ništa što bih podelio sa vama“, zaključuje prvi igrač sveta posle ovog poraza koji je više od bilo čega bio test trenutne forme i povratka na željeni nivo igre.

Ide svetski broj 1, već za koji dan u svoju 379 nedelju i to je, uprkos svemu – svakako razlog za neku lepu pesmu. Sve ostalo će doći na svoje mesto…

Za medije Novak nije imao nikakve nove informacije o učešću na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju – i gde bi mogao da čeka odluku američkih vlasti.

– Ako ne budem igrao tamo, pripremaću se temeljito za sezonu na šljaci, podlozi koja je najzahtevnija i za adaptaciju i za igru. U tom slučaju ću prvi turnir igrati u Monte Karlu, pa ćemo videti za dalje…“ navodi Novak – uz pretpostavku da će do Rolan Garosa igrati i na Mastersima u Rimu i Madridu, kao i na njemu „domaćem“ turniru ATP serije 250 Banjaluka Open.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare