DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: Bikove očekuje mnogobrojna dešavanja, Vodolije su tražene sa više strana 

OVAN

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje i da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju i donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili i opustili.

BIK

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao i vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

BLIZANCI

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena i posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

RAK

U vašem polju posla i novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

LAV

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku i polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

DEVICA

Danas ste nešto povučeniji i nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

VAGA

Raspoloženi ste najviše za prisustvo i druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

ŠKORPIJA

Danas ste najviše raspoloženi da odete i vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu i za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

STRELAC

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima i ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

JARAC

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom » i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi. Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

RIBE

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena i volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti i ka kafiću ili restoranu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare