ZVEZDA U ZAGREBU! Ivanović: Moramo ozbiljno da odigramo protiv Cibone 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da njegov tim ne zavarava pozicija Cibone u ABA ligi i istakao da crveno-beli moraju ozbiljno da odigraju predstojeći meč u Zagrebu.

Ekipa Cibone odigrala je nekoliko zaista dobrih utakmica ove sezone. Niti nas zavarava rezultat prve utakmice, niti njihova pozicija na tabeli, to je tim u kome igra nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, ali i nekoliko njih koji imaju dosta iskustva na ovom nivou takmičenja u ABA ligi„, rekao je Ivanović.

Moramo ozbiljno da odigramo ovu utakmicu i da do kraja meča održimo koncentraciju kako bismo u dobrom raspoloženju dočekali duplo kolo Evrolige, ali i održali poziciju na tabeli ABA lige„, dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Cibone, u utakmici 20. kola ABA lige.

Zvezda je druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 17 pobeda i jednim porazom, dok je Cibona deseta sa skorom 7/12.

Ozbiljno pristupamo ovoj utakmici, jesmo favoriti, ali to moramo da opravdamo na parketu„, rekao je košarkaš Zvezde Stefan Lazarević.

„Neće biti opuštanja, jer Cibona ima svoj kvalitet, nekoliko vrlo iskusnih, ali i mladih talentovanih igrača i odigraće ovaj meč bez pritiska. Svakako idemo na pobedu, dodao je on.

Utakmica u Zagrebu na programu je sutra od 15.30.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare