JEZIVO! ZVEZDAN PRIZNAO ŠTA JE SVE RADIO ANI, ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: „Sve što priča, bilo je tri puta gore“ 

Ana Ćurčić ne prestaje da iznosi jezive detalje iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, nakon čega je i on počeo da iznosi nje prljav veš.

Naime, Ana je govorila kako ju je Zvzedan psihički i fizički maltretirao, prisiljavao na seksualne odnose, te da je trošio i kockao njen novac.

S druge strane, Slavnić je bivšu suprugu optužio da je tukla svoju decu i majku, a spomenuo je i to da ju je maltretirao bivši dečko, kao i da je varala muža sa njim godinu dana. 

Sada se društvenim mrežama širi snimak, gde navodno Zvezdan Slavnić priznaje da je kako kaže Ana maltretirao, govoreći da je bilo tri puta gore, nego što Ćurčićeva priča.

– Ovo što ona sve govori je apsolutno, Mićo, k**čina šta sam ja njoj radio. Ku**ina tri puta. Evo javno kažem, da je k**ina tri puta. Za ovo što je izjavljivala ovih dana – rekao je Zvezdan.

Inače, Zvezdan i Ana imali su juče žestoki okršaj, nakon čega se obrušio na ljubavnicu Anđelu Đuričić. 

– Rekla je danas da je došla da te zgazi kao mrava, iskomentarisala je Zorici uglavnom da je dobila napad panike jer ju je naša raspravica podsetila ne nešto što ste vi nekad imali i da je to taj tvoj šablon ponašanja. Tumači se kao na dosta načina zašto mi je pružila ruku. Odmah sam videla da nije bila iskrena, a ona je rekla jer sam odlučna da bih prijavila čak i svog oca policiji i da uči ćerku da ima taj stav koji ja imam. Mislim da mi je pružila da bi dokazala da bih te ja poslala u ćeliju. Ja sam rekla ne tebe nego i tatu rođenog, mene Bog nije stvorio da me neko tuče – rekla je Anđala.

– Ostaje mi da mislim da je njoj onaj njen terapeut rekao da dođe ovde da se izleči od mene. Je l’ razumeš da ja imam ime i prezime. Naravno da sve što ti pričaš jeste lepo, ali nema težinu. To sve ostalo da se desi, da Mikica ili neko treći prevari ništa ne bi bilo, ne bi ovako reagovali. Ona je prevarena i priča budalaštine, sama sebi skače u stomak. Činjenica je da bi ona mene ćući prihavtila – vikao je Zvezdan.

– Ona je povređena i oko nje je sve bitno. S**e mi se, ja sam takva i želim da kažem šta mislim – pričala je Anđela.

– Je l’ si svesna da ne znaš šta pričaš? Iznesi svoje mišljenje, ali to je nebitno. To nema težinu jer svi znamo da nije normalno. Nemoj da mi se dereš, lepo ti pričam. Glupa si kao k**ac. Stani, smiri se, uzmi vazduh i poslušaj drugu stranu – besneo je Zvezdan.

– Nisi ni ti – rekla je Anđela.

– Za tebe sam genije. M*š napolje, m*š. Ovo ti je poslednja opaska – vikao je Zvezdan.

UDARNA VEST.rsShare
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare