ZAHVALAN SAM SVIMA KOJI NISU PODRŽALI FILM: Radonjić najavio svoj producentski prvenac INDIGO KRISTAL, pa poručio SLEDEĆE

Debitantski film „Indigo kristal“ mladog reditelja i scenariste Luke Mihailovića premijerno će biti prikazan u utorak u Mts dvorani. Priča prati Vuka, koji nakon povratka iz zatvora pokušava da sa pogrešnog puta vrati mladog momka Zizija suočavajući se istovremeno s ponovnim uklapanjem u društvo.

– Vuk u filmu komunicira sa svojom podsvešću, što me je najviše privuklo. U jednom trenutku smo shvatili da bez ozbiljne produkcije ovaj film ne može da ostvari pun potencijal. Zahvalni smo svima koji su bili uz nas, ali želeo bih, bez ironije, da se zahvalim i onima koji nas nisu podržali, ozbiljnim produkcijama, jer su nam dale dodatnu snagu i veru u priču – rekao je Miodrag Radonjić, koji je i producent filma, prenosi Kurir.

Pored Radonjića, u glavnim ulogama su Nina Janković i Denis Murić, a kao glumci prvi put su se oprobali i frontmeni muzičke grupe Crni Cerak. Film nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 9. marta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare