G-DRIVE DIZEL Sve što Vam je potrebno za sigurnu vožnju

Iako nam zima ove godine nije donela mnogo dana sa niskim temperaturama i padavinama, vozači su itekako mogli da osete sve njene nedaće, pogotovo ukoliko voze dizelaše. Međutim, da problema sa dizel automobilima na niskim temperaturama ne mora biti mogu da potvrde svi oni koji svojim ljubimcima sipaju G-Drive dizel gorivo sa zimskim karakteristikama, koje uspešno odoleva i najnižim temperaturama.

Zašto je G-Drive dizel – najbolji izbor

Pri niskim temperaturama u dizel gorivu može da dođe do formiranja kristala parafina, zamućenja i zgušnjavanja goriva što kao posledicu može da ima blokiranje dotoka goriva i otežan start i rad motora. Iz tog razloga važno je koristiti dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama. Upravo takvo je i premijum G-Drive dizel gorivo. G-Drive dizel gorivo sa zimskim karakteristikama, obogaćeno kompleksom aditiva poslednje generacije, kreirao je tim eksperata u kompaniji NIS, a zahvaljujući njegovim poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama sprečava smrzavanje goriva i dovodi do optimalnog rada motora u zimskom periodu. Pored navedenih benefita, korišćenje ovog goriva obezbeđuje veću snagu i stabilniji rad motora, kao i veću protočnost brizgaljki koja za cilj ima obnavljanje i povećanje snage motora.

Ukoliko volite da putujete na planinske destinacije ili jednostavno želite da uživate u svakom pređenom kilometru, bez gledanja u termometar, svratite na neku od NIS Petrol ili Gasprom benzinskih stanica, sipajte G-Drive i sami se uverite u njegov kvalitet.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare